Bespaar op de kosten voor de kinderopvang.

Dit jaar brengen wij geen inschrijfkosten in rekening.

Tijdens een kennismakings- en/of intakegesprek inventariseren wij geheel vrijblijvend al uw wensen m.b.t. de kinderopvang van uw kind(eren). Naar aanleiding van dit gesprek, stellen wij indien u dat wenst de juiste gastouder aan u voor. Uiteraard maken wij voor u een (aantal) proefberekening(en). Kinderopvang bij een gastouder kan voor u voordeliger zijn dan u denkt. Interesse, neem dan contact met ons op.

 

Training: Eerste Hulp aan kinderen (Kinder-EHBO)

De training van Het Oranje Kruis: "Eerste Hulp aan kinderen" (EHAK) is uiteraard jaarlijkse verplichte kost voor de gastouders van Calimero NHN. We beschikken over ruime kennis en vaardigheden om deze training zelfstandig te verzorgen. Peronne is zelf officieel instructeur van Het Oranje Kruis, het grootste voordeel hiervan is dat wij deze training voordelig kunnen aanbieden. Ouders die gebruik maken van kinderopvang via Calimero NHN hebben deze training bij ons gevolgd, maar ook professionals in de kinderopvang en geïnteresseerden hebben inmiddels gebruik gemaakt van ons aanbod.

Bron: Bol.com

 

Even voorstellen:

Gastouderbureau Calimero wordt ondersteund door een hele sterke ouderraad, bovendien hebben we er sinds kort een nieuw lid bij.
Van links naar rechts, stellen wij aan u voor: Anita (betrokken ouder), Ilone (voorzitter) en Josephine (secretaris). De ouderraad denkt met ons mee en adviseert ons namens alle ouders die aangesloten zijn bij Gastouderbureau Calimero. U kunt onze ouderraad bereiken via: ilonebakker@gmail.com.

 

Een interessant boek dat ingaat op de voordelen van kinderopvang bij een gastouder.

Samenvatting:

Voor iedereen die voor de keuze staat Nederlandse crèches zijn niet in staat om baby's de zorg te bieden die ze nodig hebben. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat de kwaliteit daar sinds de jaren negentig spectaculair is gedaald, maar ook met de cruciale ontwikkeling die babyhersenen doormaken in de eerste twee levensjaren: maar liefst 50 procent van het brein wordt dan aangelegd. En die aanleg is sterk afhankelijk van de emotionele zorg en de aandacht die kinderen krijgen. Optimale ontwikkeling vraagt om optimale zorg, hetzij van ouders zelf, hetzij van een vast persoon die deze rol gedeeltelijk overneemt. Dit boek legt uit hoe het zit met die hersenontwikkeling van baby's, waarom de Nederlandse crèches zo zijn afgegleden en hoe je in een land met een van de slechtste ouderschapsverlofregelingen van Europa je werk en de zorg voor je baby het beste kunt combineren.

Bron: Bol.com

 

Humor:

© Gastouderbureau Calimero | EN/OF Ontwerp & Communicatie | Disclaimer | Home