Voordelen

Kleinschalig
Een gastouder zal nooit meer dan zes kinderen tegelijk opvangen. De ontwikkeling en het welzijn van uw kind is daardoor goed gewaarborgd.

Flexibel
Samen met de gastouder kunt u de tijden afspreken waarop u kinderopvang wenst. Zo kunt u de opvang prima afstemmen op uw werk of andere activiteiten.

Persoonlijke begeleiding
Afhankelijk van uw voorkeuren zoekt Calimero een geschikte gastouder voor uw kind. Alle gastouders worden bij hun aanmelding beoordeeld op een aantal criteria. Zo moet de omgeving kindvriendelijk, veilig en hygiënisch zijn. Het is tevens een voorwaarde dat er voldoende speelmogelijkheden zijn.

Voordelig
Kinderopvang bij een gastouder wordt per uur aangeboden. De Wet kinderopvang maakt het goedkoper dan u denkt. Via de overheid kunt u in aanmerking komen voor een aanzienlijke teruggave.

 


Geregistreerd bij gemeente
Calimero is een geregistreerd en erkend gastouderbureau. Wij zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP), die onder meer is gebaseerd op een goedgekeurd GGD-advies. U bent dus altijd verzekerd van kinderopvang volgens strenge veiligheid- en gezondheidsvoorschriften.

Verzekering
Voor alle gastkinderen verzorgt Calimero een extra ongevallenverzekering.